Transitional meets Rustic
Englewood NJ

For this project our client wanted us to create an open layout and re-design their first floor. The clients wanted a lighter brighter and more open space for their family; we did just that by using light materials but also adding warm and inviting details such as brick backsplash and wood elements . By removing a few walls, adding a beautiful walnut wrapped support beam & ample amount of  custom added storage; we were able to achieve this beautiful bright open space, perfect for family and entertaining guest. 
 

Note: Click on an image to see full width

 
Transitional | Rustic
Transitional | Rustic
Transitional | Rustic
1/1
 
Before Pictures 
ce482cb3d8cad3bb20210405-85190-11fi7ys
99b725e075e7a92e20210405-91677-9vtqrb
c83922f269142f7920210405-86351-sw0g86
4fb599dd9836c2f520210405-88003-1n313j1