Ridgefield Renovation
Ridgefeild, NJ

On this project, our client, wanted to remove the chimney in the middle of the house to create an open layout on the first floor;  while also adding more space in their bonus room in the attic. In addition, we also upgraded their bathroom and added some much needed space to one of their bedrooms.

For this project, we teamed up Morris Interiors, LLC for the design of this project.
Click to view their website.

You can click here to view the "before" photographs.

Note: Click on an image to see full width

 
 
1
press to zoom
ISmam24rtyzpk31000000000
press to zoom
ISmmz0dvovtsm31000000000
press to zoom
ISek80ichnn31t0000000000
press to zoom
ISy7ofxxjj3kgv0000000000
press to zoom
ISqd3dzu7obpks0000000000
press to zoom
ISe40b02egk4hw0000000000
press to zoom
ISyveszsl2wggs0000000000
press to zoom
ISy3hzky6gmg7s0000000000
press to zoom
IS6q7108g4sjks0000000000
press to zoom
ISqpcghmhunjgs0000000000
press to zoom
ISin5fnz97kr2s0000000000
press to zoom
ISyj59tjl150tx1000000000
press to zoom
ISi71dm84ee59x0000000000
press to zoom
ISeona7sdtu5v21000000000
press to zoom
1/1
Before Photos 
51
55
54
53
56
52
50
49
41
40
44
42
36
35
34
32
30
29
31
28
16
18
19
17
20
15
12
13
11
9
10
14
8
3
5
4
6
7